Thumbnail
Δημήτρης Καμμένος

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος σημείωσε πως το δημόσιο πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με αγωγές για να ανοίξει το λιμάνι του Πειραιά αν δεν προχωρήσει ο διάλογος με τους εργαζόμενους.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1  ο κ. Καμμένος είπε: «15.000 επιβάτες κρουαζιέρας κινδυνεύουν να χαθούν μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο  για την Ελλάδα από την απεργία των εργαζομένων στον ΟΛΠ» και κάλεσε την κυβέρνηση «να ασκήσει τα ένδικα μέσα που προβλέπονται για να ανοίξει το λιμάνι του Πειραιά εφόσον δεν προχωρήσει ο διάλογος με τους εργαζόμενους».

Επιπλέον έκανε λόγο για τεραστίων διαστάσεων δυσφήμηση για την Ελλάδα, καθώς όπως λέει ήδη έχουν χαθεί 10.000 επιβάτες κρουαζιέρας, ενώ υπάρχει μεγάλο πρόβλημα από αυτοκίνητα που δεν μπορούν να εκτελωνιστούν. Τέλος, τόνισε, πως «σε περίπτωση, που συνεχιστεί το πρόβλημα το δημόσιο μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα από αγωγές» και κάλεσε σε διακομματική συναίνεση.

Ο κ. Καμμένος, ρωτάει τον υπουργό Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, για την τεράστια απώλεια εσόδων για το Δημόσιο από τις απεργίες, τη μέχρι στιγμής ζημιά για το κράτος και το αν γίνονται πληρωμές στον ΟΛΠ, εφόσον απεργούν οι διοικητικοί υπάλληλοι.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sintaksi_0.jpg
Αναβολή αύξησης ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης έως το 2030
Τα τρέχοντα όρια διατηρούνται, καθώς η πορεία του ασφαλιστικού συστήματος παραμένει σταθερή και οι δημογραφικοί δείκτες δεν απαιτούν άμεσες αλλαγές
Αναβολή αύξησης ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης έως το 2030
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Παρέμβαση της αστυνομίας ξανά στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων
Η θέση δε των εκπαιδευτικών και ακόμα περισσότερο των γονέων και των εκλεγμένων εκπροσώπων τους (Σύλλογος Γονέων), οφείλει να είναι ΔΙΠΛΑ και όχι...
Παρέμβαση της αστυνομίας ξανά στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων
douleia
Η νέα τάση που πληγώνει την αυτοπεποίθηση στην αγορά εργασίας
Το φαινόμενο του εργασιακού ghosting έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο συχνές εμπειρίες των υποψηφίων στην εποχή της ψηφιακής πρόσληψης.
Η νέα τάση που πληγώνει την αυτοπεποίθηση στην αγορά εργασίας