Πολιτική 0

Επίσκεψη Ολάντ: Σε φρούριο μετατρέπεται η Αθήνα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Δύναμη 2.500 ανδρών θα διαθέσει η ελληνική αστυνομία, από αύριο, στα πλαίσια των μέτρων ασφαλείας, λόγω της διήμερης επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, στην Αθήνα.

Η πόλη θα μετατραπεί σε κανονικό φρούριο, καθώς οι δρόμοι διέλευσης της αυτοκινητοπομπής του Γάλλου Προέδρου θα παραμείνουν κλειστοί αρκετή ώρα πριν, ενώ θα προηγείται εξονυχιστικός έλεγχος όλων των σημείων από άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Παράλληλα, αστυνομικοί με πολιτικά θα βρίσκονται ακροβολισμένοι σε όλα τα σημεία που θα επισκεφθεί ο κ. Ολάντ, ενώ ττα ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας θα πραγματοποιούν συνεχείς εναέριες περιπολίες.

Παράλληλα, πολύ αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν και στη Βουλή, μεθαύριο, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, όπου ο Γάλλος Πρόεδρος θα εκφωνήσει ομιλία, παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική