Thumbnail
Πέπλο μυστηρίου

Ένα πολύ μυστηριώδες και περίεργο βίντεο έχει ανέβει στο διαδίκτυο με την ονομασία «Οι 1101 Ερχονται». Στο βίντεο παρουσιάζονται πρόσωπα με τα μικρά μόνο ονόματά τους, ενώ ανάμεσά τους φιγουράρει ο πρώην υπουργός οικονομίας Γιάνης Βαρουφάκης, αλλά και ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης.

«Ερχονται και θα αλλάξουν τα πάντα οι 1101 την Κυριακή 1 Νοεμβρίου», είναι η πρώτη φράση που ανοίγει το βίντεο, ενώ αφού παρουσιάζονται τα πρόσωπα αναφέρεται πως οι 1101 έρχονται «για να αλλάξουν τα πάντα στην κοινωνία, στην πληροφορία, στην ιστορία,  στη δημοκρατία».

Πολλοί είναι αυτοί που εικάζουν για την προσπάθεια δημιουργίας πολιτικού κινήματος, κάτι το οποίο ο Γιάνης Βαρουφάκης επιθυμεί από καιρό, όπως θέλουν οι φήμες.

Από τα πρόσωπα έκτος φιγουράρει ο Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ η σειρά των προσωπών είναι: Θάνος, Πέτρος, Χρύσα, Πρόδρομος, Θέα, Γιάνης.

Οι φράσεις-τίτλοι «στην κοινωνία», «στην πληροφορία», «στην ιστορία», «στη δημοκρατία» έπονται ακριβώς μετά, ακολουθούμενες από την παρουσίαση άλλων προσώπων: Φαίδρα, Σταύρο, Οδυσσέα, Ρενέτα, Κώστα, Βιργινία.

Μετά εμφανίζονται άλλα 4 πρόσωπα, χωρίς όμως τα ονόματά τους, και μετά συνεχίζεται η παρουσίαση άλλων με τα μικρά τους ονόματα. Είναι οι: Γιώργος, Ζωή, Αλεξ, Κλέων (Γρηγοριάδης), Μανώλης, Κωνσταντίνος. 

Τέλος ακόμη 4 πρόσωπα χωρίς τα ονόματά τους  κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ το βίντεο κλείνει με τους τίτλους «Ερχονται και θα αλλάξουν τα πάντα»,  «Κυριακή 1 Νοεμβρίου οι 1101 έρχονται».

Δείτε το βίντεο:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

iphone
Ασφαλίστε τα δεδομένα σας: Πρώτες κινήσεις μετά από κλοπή κινητού
Πως να δράσετε άμεσα και μεθοδικά, ώστε να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα και να μειώσετε τον κίνδυνο περαιτέρω ζημίας.
Ασφαλίστε τα δεδομένα σας: Πρώτες κινήσεις μετά από κλοπή κινητού
wifi-routers.jpg
Αργό Internet; Ίσως φταίει ένας ανεπιθύμητος «επισκέπτης» στο δίκτυό σας
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου γείτονες ή ακόμα και άγνωστοι συνδέονται χωρίς άδεια στο WiFi μας, επιβραδύνοντας τη σύνδεση και θέτοντας σε...
Αργό Internet; Ίσως φταίει ένας ανεπιθύμητος «επισκέπτης» στο δίκτυό σας