Πολιτική 0

Δεν θα κατέβει στις εκλογές ο Γιάνης Βαρουφάκης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Εκλογές 2015

Δεν θα λάβει μέρος στις εκλογές, θα επικεντρώσει, αντίθετα, τις προσπάθειές του στη δημιουργία ενός νέου ευρωπαϊκού δικτύου για να «αποκατασταθεί η δημοκρατία σε όλη την Ευρώπη», δήλωσε σήμερα στο πρακτορείο Reuters ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

«Δεν πρόκειται να λάβω μέρος σε αυτές τις θλιβερές εκλογές», δήλωσε τηλεφωνικώς στο Ρόιτερς ο κ. Βαρουφάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικω΄ν ανακοίνωσε πως θέλει να δημιουργήσει ένα ευρωπαϊκό δίκτυο που θα έχει σκοπό την αποκατάσταση της δημοκρατίας και το οποίο θα μπορούσε τελικά να μετεξελιχθεί σε κόμμα, αλλά για την ώρα είναι μόνο μια ιδέα για την οποία έχει δει ότι υπάρχει πολλή υποστήριξη. «Αντί να έχουμε κόμματα που διαγωνίζονται σε εθνικά επίπεδο, θα είναι ένα ευρωπαϊκό δίκτυο που θα είναι ενεργό σε εθνικό επίπεδο», είπε. 

«Δεν είναι κάτι που θα γίνει άμεσα. Είναι κάτι που ψήνεται αργά... κάτι που αποκτά σταδιακά ρίζες σε όλη την Ευρώπη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική