Προέχει να αποκατασταθεί - με παρεμβολή του λαϊκού παράγοντα - η πολιτική σταθερότητα, δήλωσε μιλώντας στο Mega ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Εκτίμησε μάλιστα ότι οι εκλογές θα δώσουν σταθερή λύση, λέγοντας πως ο Τσίπρας θα λάβει ποσοστό, πάνω από 36% και εξέφρασε την άποψή του, ότι είναι εφικτή και η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ερωτηθείς για το αν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - Λαφαζάνη στο ενδεχόμενο το κόμμα του να μη λάβει αυτοδυναμία, απάντησε ότι το ερώτημα για συνεργασία θα τεθεί σε όλους «και στους πρώην συντρόφους μου», ωστόσο εκτίμησε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν περίεργο και αντιφατικό «να πεις δηλαδή “ρίχνω μια κυβέρνηση, φεύγω και μετά σε στηρίζω”».
Παρόλα αυτά είπε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να προκαταβάλει μία απόφαση.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom