Στην Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας πρόσκεινται οι βουλευτές Βασίλης Χατζηλάμπρου,Δημήτρης Κοδέλας, Ελένη Σωτηρίου και Βασίλης Κυριακάκης που απείχαν από την ψηφοφορία της βουλής το πρωί του περασμένου Σαββάτου.
Ο κ. Ρινάλντι τονίζει ότι "ο λαός θα δυστυχήσει στο έπακρο" και προσθέτει ότι "το ερώτημα είναι αν η ίδια η χώρα θα επιβιώσει", ενώ υποστηρίζει ότι "η Βουλή μετατρέπεται σε καθ' υπαγόρευση τυπικό πρωτοκολλητή διαταγμάτων".
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι η" τρόικα είναι εδώ", και υπογραμμίζει ότι "η κυβέρνηση Τσίπρα χρεώνεται ιστορικές ευθύνες με την κατάπτυστη νεοαποικιοκρατική συμφωνία-μνημόνιο που φέρνει. Δεν σώζει την χώρα, την βυθίζει ακόμα πιο πολύ. Οδηγεί τον πολιτικό φορέα σε μνημονιακή μετάλλαξη".
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom