Στο νοσοκομείο Πύργου χρειάστηκε να πάει χθες το πρωί ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, μετά από μικρό ατύχημα που είχε στο κτήμα του, στο Κορακοχώρι, όπου είχε πάει με τη σύζυγό του, προκειμένου να γιορτάσουν το Πάσχα.
Συμπλήρωσε το newsletter της Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγή 2.000€
Όπως αναφέρει το patrisnews, ο πρώην πρωθυπουργός, εισήλθε στο Νοσοκομείο (σ.σ το οποίο εγκαινίασε ο ίδιος το 2004) ως ασθενής, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, σε ξύλο ή κάποιο σίδερο που βρισκόταν στο έδαφος, και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα. Βέβαια, επειδή η είσοδος του κ. Σημίτη στο Νοσοκομείο, συνέπεσε χρονικά με τη διακομιδή των τραυματιών τροχαίου, που είχε γίνει λίγα λεπτά νωρίτερα στην περιοχή Κατσικάρι στον Πύργο, πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν πως ο πρώην πρωθυπουργός, επέβαινε σ’ ένα από τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Κάτι που όμως, επίσημα, δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.
Σύμφωνα πάντοτε με το patrisnews, αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στον πρώην πρωθυπουργό και δυο ράμματα στο μέτωπο, όπου είχε χτυπήσει, έφυγε για το σπίτι του, ευχαριστώντας τον Διοικητή, για την φροντίδα και το ενδιαφέρον του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ