Thumbnail
Την οπαδική κουλτούρα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ υιοθετεί ο βουλευτής της ΝΔ

Με την απολιτίκ συνθηματολογία της νεολαίας της ΟΝΝΕΔ και την συνδικαλιστική κουλτούρα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ υποδέχτηκε τους νεολαίους της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής και πρώην υπουργός υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Υιοθετώντας και επικροτώντας το οπαδικό κλίμα του αμφιθεάτρου των πανεπιστημίων δεν δίστασε να το γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Η παράταξη της ΟΝΝΕΔ, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, φαίνεται να χαίρεται στο πλευρό ενός από τους πιο ακραίους νεοφιλελεύθερους πολιτικούς της Ν.Δ. που κατά καιρούς έχει εκπροσωπήσει ανοιχτά τις φιλορατσιστικές του απόψεις. 

«Και...Α!!!!..και Ου!!! Και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ...και Α! Και Ου και ου! Και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ..με τους φίλους μου της ΔΑΠ στο γραφείο μου», σχολίασε στο «τιτίβισμά» του ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε το tweet:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko
Αναβολή στη δίκη γνωστού τράπερ που συνελήφθη με κλεμμένο αυτοκίνητο
Το δικαστήριο όρισε νέα ημερομηνία για τις 12 Ιανουαρίου, επικαλούμενο την ανάγκη πληρέστερων αποδεικτικών στοιχείων
Αναβολή στη δίκη γνωστού τράπερ που συνελήφθη με κλεμμένο αυτοκίνητο