Ο εισαγγελέας Εφετών, Π. Παναγιωτόπουλος έστειλε στο άτομο που κατονόμασε ο Παύλος Χαϊκάλης, με την ιδιότητα του υπόπτου. Ο επιχειρηματίας ειναι πολύ πιθανό να να περάσει τις επόμενες ώρες τις πύλες της Εισαγγελίας Εφετών, στον βαθμό που τον εντοπίσουν οι αρχές και ενημερωθεί για την κλήτευσή του.
"Γιώργος Αποστολόπουλος" το όνομα του ατόμου που δωροδόκησε τον Χαϊκάλη
Ο κ. Χαϊκάλης φέρεται να έχει καταθέσει στην Αστυνομία λίγο πριν από την επεχείρηση παγίδευσης εκτός από το όνομα και δύο διευθύνσεις. Ο βουλευτής έχει δώσει δύο καταθέσεις για την υπόθεση, ενώ βίντεο που έχει καταγράψει την απόπειρα χρηματισμού, έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..
Το όνομα "Γιώργος Αποστολόπουλος", κατέθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης ότι ανήκει στο άτομο που επεχείρησε να τον δωροδοκήσει. Όπως εχει αναφερθείο μεσάζοντας δραστηριοποιείται στον τραπζικό χώρο και κατά καιρούς έχει εργαστεί για funds του εξωτερικού, την Deutche Bank αλλά και για ελληνική τράπεζα.
O Πάνος Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά πως όταν συστήθηκαν μεσολάβησε ο κ. Σταματης για να του υποδείξει πως ο Γιώργος Αποστολόπουλος ήταν γνώστης της υπόθεσης των CDS και θα μπορούσε να καταθέσει.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνέχισε λέγοντας πως όταν έφυγε από τη ΝΔ ο Αποστολόπουλος του είπε ότι θα τον ακολουθήσει και παράλληλα έγραφε στο διαδίκτυο άρθρα με το ψευδώνυμο Δευκαλίων. “Μας συμβούλευε κιόλας και του είχα εμπιστοσύνη. Την Ανοιξη του 2013 μου είπε ότι θα πάρει δουλειά στην Τράπεζα Πειραιώς και όπως έμαθα απελύθη φέτος τον Ιούλιο”, συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πανελλήνιες 2025: Η μαθήτρια που πέτυχε το «απόλυτο 20» στην Οικονομία και πάει για ΑΣΟΕΕ
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ