Πολιτική 0

Στέλεχος ΝΔ: Με πολλά λεφτά θα υπάρξουν οι 180

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Ότι δεν γίνεται με λεφτά… 160 γίνεται με πολλά λεφτά 180».

«Ότι δεν γίνεται με λεφτά… 160 γίνεται με πολλά λεφτά 180». Αυτό έγραψε στο facebook το τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς, Παναγιώτης Λαπατίνας.

Ο Π. Λαπατίνας αναφέρεται φυσικά στον χρηματισμό βουλευτών για την ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας και τα… πολλά λεφτά που πέφτουν για να υπάρξουν οι 180 βουλευτές.

Ο Παναγιώτης Λαπατίνας είναι μέλος του Συντονιστικού Οργάνου Περιφερειών της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος, ήταν υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς με τους Ανεξάρτητους Έλληνες τον Μάιο του 2012 και προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία πριν τον δεύτερο γύρο εκλογών τον Ιούνιο του 2012.

Πηγή: alterthess.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική