Στις πρωτοβουλίες για την ενίσχυση και την επέκταση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που θα λάβει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφέρθηκε την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ομιλία του στο 3ο συνέδριο «e-government conference» που διεξάγεται στην Αθήνα.
Ταυτόχρονα, έκανε γνωστό ότι για την ενίσχυση του Δημοσίου με έμπειρα στελέχη πληροφορικής, θα ανακοινωθεί οριζόντια προκήρυξη για προσλήψεις προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Πληροφορικής, μέσω ΑΣΕΠ.
«Η οικονομική κρίση της τελευταίας πενταετίας και τα βαθιά τραύματα που άφησε στη χώρα μας δημιουργεί καίρια ερωτήματα, που όλες οι κυβερνήσεις στο εξής θα πρέπει να απαντούν πειστικά: Πώς μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα, με λιγότερα; Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τη δημόσια διοίκηση και την εξυπηρέτηση του πολίτη, χωρίς να δαπανήσουμε επιπλέον εθνικούς πόρους; Η απάντηση βρίσκεται μέσα στην καρδιά της τεχνολογικής επανάστασης που εξελίσσεται γύρω μας» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ