Μεγαλώνει η αγωνία για την έκβαση του δημοψηφίσματος σ τη Σκωτία, με τους ηγέτες του Ηνωμένου Βασιλείου να επισκέπτονται αιφνιδιαστικά την Τετάρτη τη χώρα.
Σε μια προσπάθεια να ανασχέσουν το κλίμα ανεξαρτησίας που αποτυπώνεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και ηγέτης των Συντηρητικών, Ντέιβιντ Κάμερον, μαζί με τους ηγέτες των Εργατικών, Εντ Μίλιμπαντ και των Φιλελεύθερων, Νικ Κλεγκ, θέλουν να προλάβουν τα χειρότερα πριν τις 18 Σεπτεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.
Ο ξένος και ο εγχώριος τύπος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους ευρωπαίους ηγέτες, επισημαίνοντας την ενίσχυση των αποσχιστικών τάσεων στην Ευρώπη, υπό το φόντο της όξυνσης των οικονομικών προβλημάτων αλλά και των εθνικιστικών φωνών.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom