Σεισμοί στην Κρήτη μέσα στη νύχτα – Δύο δονήσεις σε λίγη ώρα σε Χανιά και Λασίθι

Πολιτική 0

Καταδικάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης για δυσφήμιση και εξύβριση. Πληρώνει 35.000 ευρώ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Για δυσφήμιση και εξύβριση

Σήμερα, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ’ αριθμόν 2270/2014 απόφασή του δικαίωσε για δεύτερη φορά τον Πάνο Καμμένο σε βάρος του πρώην υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, υποχρεώνοντας τον να καταβάλει το ποσό των 35.000 ευρώ -μετά των τόκων- για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Παράλληλα, τού απαγορεύει να αναφέρεται στο πρόσωπο του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. χρησιμοποιώντας ψευδείς, συκοφαντικούς και εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση μάλιστα παραβίασης της απόφασης, κάθε φορά που ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρεται στον Πάνο Καμμένο με ψευδείς, συκοφαντικούς και εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς θα υποχρεώνεται να τού καταβάλει το ποσό των 2.000 ευρώ.

Δύο δημόσιες τοποθετήσεις του καλείται να πληρώσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, στις 31 Ιανουαρίου 2013, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στη βουλευτή την ΑΝ.ΕΛ. Ραχήλ Μακρή είπε:

«Όσο για τον αρχηγό σας, που πήγε στο δικαστήριο και ζητούσε γονυπετώς συγνώμη από τον Αντρίκο Παπανδρέου δεν είχατε να πείτε ούτε μία κουβέντα. Να μάθει λοιπόν ο κόσμος ότι ο Πάνος Καμμένος στα πρακτικά της δίκης που έχουν δημοσιευτεί πήγε στο δικαστήριο και ζητούσε συγνώμη τονίζοντας ότι δεν είχε σκοπό να θίξει την τιμή και την υπόληψή του. Τέτοιοι είστε, καλοί για συνομωσίες, μηδέν για πολιτική».

Η δεύτερη αναφορά του πρώην υπουργού Υγείας για τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. κατεγράφη στις 8 Φεβρουαρίου του 2013 σε εκπομπή του MEGA. Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Επί υφυπουργού Καμμένου υπάρχει και ισχύει η επίταξη στους ναυτεργάτες και πηγαίνει ο Καμμένος στο λιμάνι και τούς λέει: η επίταξη είναι χουντικό μέτρο».

Πηγή: zougla.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική