Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής (14 Ιουλίου) ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης αναλύσει το σχέδιό του για τις 13.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους 18 μήνες (μέχρι το τέλος του 2014).
Κυριάκος Μητσοτάκης: "Πρώτοι στη λίστα προς αποχώρηση βρίσκονται οι πειθαρχικά ελεγχόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι καθώς και αυτοί που μπήκαν στο δημόσιο με πλαστά δικαιολογητικά. Υποχρεωτικές απομακρύνσεις θα προκύψουν και από καταργήσεις και συγχωνεύσεις φορέων."
Παράλληλα, θα οδηγήσουνε "στην έξοδο από το δημόσιο συμβασιούχους οι οποίοι είχαν πετύχει καθεστώς μονιμοποίησης καταστρατηγώντας βάναυσα το πνεύμα του συντάγματος."... "όταν εξαντληθούν αυτές οι κατηγορίες θα καταφύγουμε στη δεξαμενή της κινητικότητας."
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ