Στρατονίκη Βελισσαρίδη
Πανελλαδικές 2024: Πρώτη των πρώτων η Στρατονίκη Βελισσαρίδη – Με 19.820 μόρια στην Ιατρική σχολή

Η Στρατονίκη Βελισσαρίδη κατάφερε να γίνει η πρώτη των πρώτων με τρία 20άρια και ένα 19άρι στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2024, καθώς συγκέντρωσε 19.820 μόρια, εξασφαλίζοντας την είσοδό της στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Απόφοιτη του προτύπου γενικού λυκείου Αγίων Αναργύρων, η Στρατονίκη είναι πλέον φοιτήτρια της Ιατρικής και έχει κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανη για την επίδοσή της.

«Και από το φροντιστήριο και από το σχολείο με βοήθησαν πολύ, διάβαζα όλα τα χρόνια χωρίς πρόγραμμα. Χρειαζόταν» αναφέρει η ίδια, περιγράφοντας τις προσπάθειες και τις θυσίες που έκανε για να επιτύχει τον στόχο της. Η επιμονή και η αφοσίωσή της ανταμείφθηκαν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Ιατρική Σχολή Αθηνών, η οποία διατηρεί σταθερά την υψηλότερη βάση εισαγωγής, φέτος απαιτούσε τουλάχιστον 18.775 μόρια για την εισαγωγή.

Στον αντίποδα, το τμήμα «Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης» στην Άμφισσα είχε τη χαμηλότερη βάση εισαγωγής με 6.860 μόρια.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypourgeio-paideias.jpg
Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία: Τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων
Πώς θα ενημερωθούν οι μαθητές για την επίδοση τους στις γραπτές εξετάσεις για τα Πρότυπα και Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία: Τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων