Πανελλήνιες 2023: Αποτελέσματα εισαγωγής στα ΑΕΙ των υποψηφίων/πληγέντων του δυστυχήματος των Τεμπών
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων/πληγέντων του δυστυχήματος των Τεμπών, έτους 2023

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνονται σήμερα τα αποτελέσματα  εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των δικαιούχων υποψηφίων/πληγέντων του δυστυχήματος των Τεμπών, έτους 2023, οι οποίοι είχαν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και υπέβαλαν νέο μηχανογραφικό δελτίο κατ΄ εφαρμογή των σχετικών ευνοϊκών ρυθμίσεων.

Οι δικαιούχοι/υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Η εγγραφή των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθεί από 27-9-2023 έως και 4-10-2023 με υποβολή αίτησης απευθείας προς τη Γραμματεία του Τμήματος ή της Σχολής είτε με φυσική παρουσία, είτε με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων (π.χ. υποβολή της αίτησης μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), είτε με ταχυδρομική αποστολή, προσκομίζοντας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και όσα τυχόν συμπληρωματικά δικαιολογητικά ζητήσουν οι Γραμματείες των Τμημάτων/Σχολών. Σε κάθε περίπτωση κατά τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων ή ταχυδρομικής αποστολής, για την ολοκλήρωση της εγγραφής απαιτείται η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης του επιτυχόντος και αιτούντος την εγγραφή, η οποία εκδίδεται μέσω του ιστοτόπου www.gov.gr ή φέρει φυσική υπογραφή με βεβαίωση του γνησίου αυτής και στην οποία θα δηλώνει ότι όλα τα στοιχεία και τυχόν δικαιολογητικά που υποβάλλει είναι ακριβή και αληθή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
H Σοφία Ζαχαράκη ζητά γνωμοδότηση για την προσμέτρηση της άδειας μητρότητας στην εξέλιξη των μελών ΔΕΠ
Σε κρίση ο χρόνος μονιμοποίησης των μελών Δ.Ε.Π. μετά από παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού
H Σοφία Ζαχαράκη ζητά γνωμοδότηση για την προσμέτρηση της άδειας μητρότητας στην εξέλιξη των μελών ΔΕΠ
τάξη
Τα σχολεία της πόλης απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις - Γονείς διεκδικούν ανακαινίσεις, συντήρηση και υποδομές ασφάλειας
Οι γονείς απαιτούν επαρκή χρηματοδότηση από το Υπουργείο Παιδείας για ασφαλή και σύγχρονα σχολεία
Τα σχολεία της πόλης απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις - Γονείς διεκδικούν ανακαινίσεις, συντήρηση και υποδομές ασφάλειας
απα
Απόφαση-σταθμός: Πώς μια εταιρεία πλήρωσε για τηλεφωνική παρενόχληση με 50.000 ευρώ
Ανεπιθύμητες κλήσεις και 50.000 ευρώ αποζημίωση: Η δικαστική ήττα των εταιρειών εμπορικής προώθησης
Απόφαση-σταθμός: Πώς μια εταιρεία πλήρωσε για τηλεφωνική παρενόχληση με 50.000 ευρώ