Σοκ προκαλεί υπόθεση σε σχολείο του Ιλινόις, όπου 34χρονη καθηγήτρια και προπονήτρια ποδοσφαίρου, η Τζέσικα Μπέργκμαν, κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή της. Η γυναίκα συνελήφθη την Παρασκευή, ύστερα από καταγγελία γειτόνων ότι ο 17χρονος –πλέον– μαθητής επισκεπτόταν συχνά το σπίτι της.
Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας ΝτουΠέιτζ, ο μαθητής διανυκτέρευε κάποιες φορές στο σπίτι της, όπου «οι δύο είχαν σεξουαλικές σχέσεις». Η γνωριμία τους ξεκίνησε όταν ο ανήλικος αγωνιζόταν στην ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου υπό την καθοδήγησή της.
Αρχικά αντάλλασσαν μηνύματα και τηλεφωνήματα, όμως –όπως αναφέρει η εισαγγελία– «σε κάποιο σημείο η σχέση τους εξελίχθηκε σε σεξουαλική».
Οι εισαγγελείς ζήτησαν την προφυλάκιση της Μπέργκμαν, ωστόσο ο δικαστής αποφάσισε να την αφήσει ελεύθερη με τον όρο να μην έρθει σε επαφή με το θύμα ή με οποιονδήποτε κάτω των 18 ετών. Η επόμενη εμφάνισή της στο δικαστήριο έχει οριστεί για την 1η Δεκεμβρίου.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google
Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση
Μαρία Δούση