Σοκ προκαλεί υπόθεση σε σχολείο του Ιλινόις, όπου 34χρονη καθηγήτρια και προπονήτρια ποδοσφαίρου, η Τζέσικα Μπέργκμαν, κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή της. Η γυναίκα συνελήφθη την Παρασκευή, ύστερα από καταγγελία γειτόνων ότι ο 17χρονος –πλέον– μαθητής επισκεπτόταν συχνά το σπίτι της.
Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας ΝτουΠέιτζ, ο μαθητής διανυκτέρευε κάποιες φορές στο σπίτι της, όπου «οι δύο είχαν σεξουαλικές σχέσεις». Η γνωριμία τους ξεκίνησε όταν ο ανήλικος αγωνιζόταν στην ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου υπό την καθοδήγησή της.
Αρχικά αντάλλασσαν μηνύματα και τηλεφωνήματα, όμως –όπως αναφέρει η εισαγγελία– «σε κάποιο σημείο η σχέση τους εξελίχθηκε σε σεξουαλική».
🚨 Illinois middle school teacher Jessica Bergmann, 34, has been arrested for allegedly having a sexual relationship with a student — who prosecutors say slept over at her home multiple times.
— Wienerdogwifi (@wienerdogwifi) November 10, 2025
Authorities say Bergmann, a math teacher and soccer coach at Washington Middle School… pic.twitter.com/9WrVMAJT8H
Οι εισαγγελείς ζήτησαν την προφυλάκιση της Μπέργκμαν, ωστόσο ο δικαστής αποφάσισε να την αφήσει ελεύθερη με τον όρο να μην έρθει σε επαφή με το θύμα ή με οποιονδήποτε κάτω των 18 ετών. Η επόμενη εμφάνισή της στο δικαστήριο έχει οριστεί για την 1η Δεκεμβρίου.