Αφγανιστάν: 19 νεκροί από επίθεση καμικάζι!
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μία ακόμη επίθεση καμικάζι αφήνει πίσω της 19 νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 27 τραυματίσθηκαν από την επίθεση καμικάζι που πραγματοποιήθηκε εναντίον ενός εκπαιδευτικού οργανισμού στην Καμπούλ την ώρα που έφθαναν εκεί σπουδαστές, ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.

Άλλη μία επίθεση...

«Οι σπουδαστές ετοιμάζονταν για ένα διαγώνισμα όταν ένας καμικάζι ανατινάχθηκε μέσα σ' αυτό το εκπαιδευτικό κέντρο. Δυστυχώς 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 27 άλλοι τραυματίσθηκαν», δήλωσε ο Χαλίντ Ζαντράν, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πολλοί από τους κατοίκους της δυτικής περιοχής της Καμπούλ, όπου σημειώθηκε η έκρηξη, είναι Χαζάρα, μια εθνοτική μειονότητα που είχε γίνει στόχος προηγούμενων επιθέσεων οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί και από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, μεταξύ άλλων.

Έφηβοι σπουδαστές ήταν μεταξύ των 24 ανθρώπων που είχαν σκοτωθεί σε επίθεση το 2020 σε εκπαιδευτικό κέντρο στη δυτική Καμπούλ, την ευθύνη για την οποία είχε αναλάβει το Ισλαμικό Κράτος.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παιδίατρος
Προσωπικός Παιδίατρος: Χαμηλή συμμετοχή γονέων παρά τις δωρεάν υπηρεσίες μέσω ΕΟΠΥΥ
Περιορισμένο ενδιαφέρον για τον θεσμό – Προβληματισμός από παιδιάτρους για τις εγγραφές και τις συνθήκες συνεργασίας
Προσωπικός Παιδίατρος: Χαμηλή συμμετοχή γονέων παρά τις δωρεάν υπηρεσίες μέσω ΕΟΠΥΥ
Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Σακελλαρίδης: «Η Νέα Αριστερά δεν διαλύεται – Θα ανασυγκροτηθεί και θα δώσει τις μάχες που έρχονται»
Αιχμές για τις αποχωρήσεις βουλευτών και αναφορές στον ρόλο της ΕΛ.Α.Σ. – Κάλεσμα για συσπείρωση και συνέχιση της πολιτικής πορείας του κόμματος
Σακελλαρίδης: «Η Νέα Αριστερά δεν διαλύεται – Θα ανασυγκροτηθεί και θα δώσει τις μάχες που έρχονται»