ΗΠΑ: 5χρονος πέθανε από τη ζέστη – «Τον ξέχασε η μητέρα του 3 ώρες σε αυτοκίνητο»
Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν θα απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος της μητέρας για το θάνατο του γιο της.

Ασύλληπτη τραγωδία με ένα 5χρονο αγόρι εκτυλίχθηκε στο Τέξας στις ΗΠΑ, όταν το μικρό παιδί πέθανε από τη ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο που το είχε αφήσει η μητέρα του για περίπου τρεις ώρες.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η μητέρα άφησε κατά λάθος μέσα στο όχημα το παιδί, που ήταν παρκαρισμένο κάτω από τον ήλιο. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, η γυναίκα αφού πάρκαρε το όχημα στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο σπίτι της για να ετοιμάσει το πάρτι γενεθλίων της 8χρονης κόρης της. Ωστόσο, φέρεται να μην συνειδητοποίησε πως μέσα στο αυτοκίνητο είχε αφήσει τον μικρότερο γιο της. Μόνο μετά από δύο ή τρεις ώρες παρατήρησε ότι ο 5χρονος έλειπε και στιγμές αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. Η μητέρα βρήκε το παιδί της νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο, δήλωσε η αστυνομία του Τέξας.

Η γυναίκα θεώρησε ότι ο γιος της όλη αυτή την ώρα ήταν στο σπίτι. Αφού έψαξε το χώρο, στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι τους στην κομητεία Χάρις, βορειοανατολικά του Χιούστον. Ο σερίφης της κομητείας επιβεβαίωσε ότι το παιδί πέθανε αφού είχε παράμεινε στο αυτοκίνητο για «αρκετές ώρες». 

Τι απάντησε η μητέρα

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι ο 5χρονος γιος της ήξερε πώς να βγάλει τη ζώνη του και να βγει από το αυτοκίνητο, κάτι που υπέθεσε  ότι θα κάνει.

Ο σερίφης πρόσθεσε πάντως ότι το αυτοκίνητο ήταν νοικιασμένο και μπορεί το αγόρι να μην ήταν εξοικειωμένο με τον τρόπο ξεκλειδώματος, γεγονός που μπορεί να οδήγησε στην τραγωδία.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν θα απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος της μητέρας για το θάνατο του γιο της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραλήρημα Λατινοπούλου: Σκουπίδια οι Εκπαιδευτικοί - Να απολυθούν - Ζήτω ο Μεταξάς (Βίντεο)

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καλοριφέρ
Αναβρασμός στα σχολεία του Αμαρουσίου: Καυστήρες φυσικού αερίου χωρίς συντήρηση και ελλιπής χρηματοδότηση
Χειμώνας χωρίς θέρμανση στα σχολεία του Αμαρουσίου: Οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν εγκατάλειψη
Αναβρασμός στα σχολεία του Αμαρουσίου: Καυστήρες φυσικού αερίου χωρίς συντήρηση και ελλιπής χρηματοδότηση
Εκπαίδευση
Συγχωνεύσεις τμημάτων: 27 μαθητές ανά τάξη και… χάος στη σχολική καθημερινότητα
Εκπαιδευτική κοινότητα σε συναγερμό: Οι συγχωνεύσεις τμημάτων απειλούν τη δημόσια εκπαίδευση
Συγχωνεύσεις τμημάτων: 27 μαθητές ανά τάξη και… χάος στη σχολική καθημερινότητα