Ένας βουλευτής της πλειοψηφίας στην Αλγερία διώκεται επειδή προσπάθησε να περάσει ένα «σκονάκι» στην κόρη του που έδινε εξετάσεις για να περάσει το γυμνάσιο και να εισαχθεί στο λύκειο, όπως ανέφεραν πολλά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το δικαστήριο της πόλης Ελ Ουέντ, στην επαρχία Ελ Μεγάιερ, ο βουλευτής και ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας τέθηκαν υπό κράτηση για απόπειρα απάτης στις απολυτήριες εξετάσεις της μέσης εκπαίδευσης (BEM) και για «κατάχρηση εξουσίας».
Ο βουλευτής Αμπντενάσερ Αρτζούν ανέθεσε στον αρχηγό της αστυνομίας να μεταφέρει στην κόρη του έναν φάκελο που περιείχε τις απαντήσεις στο μάθημα των μαθηματικών. Ο επιβλέπων καθηγητής όμως αντιλήφθηκε την απόπειρα απάτης και υπέβαλε μήνυση και στους δύο.
Το Σύνταγμα της Αλγερίας προβλέπει ότι οι βουλευτές έχουν ασυλία μόνο για δραστηριότητες που σχετίζονται με το αξίωμά τους.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη
Βαθμολογίες κάτω από τη βάση... να φάνε και οι κότες! Μα τι συμβαίνει επιτέλους;
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ