ZELENSKI_PUTIN
Η Ρωσία κατηγορεί την Ουκρανία ότι εκτροχίασε μια εκεχειρία αρνούμενη τις διαπραγματεύσεις

Το Κρεμλίνο κατηγόρησε σήμερα την Ουκρανία, στην τρίτη ημέρα της ρωσικής εισβολής στη χώρα, ότι εκτροχίασε μια εκεχειρία αρνούμενη τις διαπραγματεύσεις.

«Χθες, Παρασκευή, εν αναμονή των διαπραγματεύσων, ο Ρώσος πρόεδρος διέταξε την παύση της προώθησης του βασικού μέρους των δυνάμεων» της Μόσχας, διαβεβαίωσε ο Πεσκόφ.

«Δεδομένου ότι η ουκρανική πλευρά αρνήθηκε τις διαπραγματεύσεις, η προώθηση των ρωσικών δυνάμεων ξεκίνησε εκ νέου σήμερα», συμπλήρωσε.

Η Ρωσία είχε αναφέρει χθες ότι πρότεινε να διεξαχθούν διαπραγματεύσεις στο Μινσκ, την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας. Η Ουάσιγκτον είχε κρίνει ότι η ρωσική πρόταση δεν μπορούσε να κριθεί αξιόπιστη.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε επίσης, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου, ότι η Ρωσία ανέμενε τις κυρώσεις που επέβαλε η Δύση ως απάντηση στην εισβολή και λαμβάνει μέτρα για να ελαχιστοποιήσει τον αντίκτυπό τους στην οικονομία.

«Κατόπιν, θα πρέπει να αναπτύξουμε τα αντίποινα», κατέληξε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας
Υπουργείο παιδείας: Για τους ελέγχους της ΑΑΔΕ - ΔΕΟΣ σε ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης
Ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας σχετικά με τους ελέγχους και τα ευρήματα της ΑΑΔΕ – ΔΕΟΣ σε ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης
Υπουργείο παιδείας: Για τους ελέγχους της ΑΑΔΕ - ΔΕΟΣ σε ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης
Μιχ
Μιχαηλίδου: «Από τη Θεσσαλονίκη δείξαμε ότι η κοινωνική στέγαση γίνεται πράξη»
Η υπουργός, μαζί με τον πρωθυπουργό, επισκέφθηκαν διαμέρισμα στο οποίο στεγάζεται ωφελούμενος του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία»
Μιχαηλίδου: «Από τη Θεσσαλονίκη δείξαμε ότι η κοινωνική στέγαση γίνεται πράξη»