Κόσμος 0

Ο Μπορίς Τζόνσον αποκάλεσε τον Τζ. Κόρμπιν... κοτόπουλο με χλώριο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σφοδρή επίθεση του συντηρητικού Βρετανού πρωθυπουργού στον ηγέτη των Εργατικών

Έχοντας υποστεί μια πρώτη πολιτική ήττα στη Βουλή των Κοινοτήτων, η οποία υπερψήφισε νομοσχέδιο για να αρθεί η εσπευσμένη διαδικασία Brexit, ο Μπορίς Τζόνσον επιχειρεί να επιβάλει τους πολιτικούς του χειρισμούς με σαφώς δυσμενέστερους όρους.

Πλέον το βρετανικό κοινοβούλιο επιχειρεί να βρει τους όρους υπό τους οποίους η χώρα θα προκηρύξει εκλογές σε συνδυασμό με το εγχείρημα του Brexit, με την αντιπολίτευση να ζητά να «παγώσει» η διαδικασία.

Οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα, με τον πρωθυπουργό να αποκαλεί τον Τζέρεμι Κόρμπιν.... χλωριούχο κοτόπουλο, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο έλλειψης τροφίμων και άλλων αγαθών σε περίπτωση «άτακτου» Brexit.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος