Πιέσεις από κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης δέχεται η πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, ώστε να προχωρήσει σε έξοδο από την Ε.Ε χωρίς συμφωνία.
Τα παρακάτω δήλωσε ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Άλιστερ Μπερτ, ο οποίος παραιτήθηκε ώστε να υποστηρίξει την ψηφοφορία για εναλλακτικές επιλογές έναντι του Brexit, ενώ υποστήριξε πως δεν θα ήταν λύση οι πρόωρες εκλογές.
Ερωτηθείς αν η Μέι θα πρέπει να οδηγήσει το κόμμα στις εκλογές, ο Μπερτ είπε στο Sky News: «Η πρωθυπουργός έχει ήδη δηλώσει ότι αναμένει να αποχωρήσει αφού ξεκινήσει το πρώτο στάδιο του Brexit - δεν αναμένω εθνικές εκλογές πριν συμβεί αυτό. Επομένως, η απάντηση σε αυτό πιθανόν θα ήταν "όχι"».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ