Η Air France ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ανέστειλε ως τουλάχιστον τη Δευτέρα όλες τις πτήσεις της με προορισμό το Καράκας, καθώς η αντιπολίτευση ετοιμάζεται για μια επιχείρηση στα σύνορα της Βενεζουέλας για να μπει στη χώρα διεθνής ανθρωπιστική βοήθεια, παρά το ότι ο στρατός έχει διαμηνύσει πως δεν θα το επιτρέψει.
«Λόγω της κατάστασης στη Βενεζουέλα, ορισμένες πτήσεις ακυρώθηκαν, για λόγους ασφαλείας», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Πρόκειται για «προσωρινό μέτρο», διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος, η οποία διευκρίνισε πως οι ακυρώσεις αφορούν τις πτήσεις προς και από το Καράκας την 23η, την 24η και την 25η Φεβρουαρίου (από το Σάββατο μέχρι τη Δευτέρα).
Ο ιστότοπος της Air France προτείνει ανταποκρίσεις από τον Παναμά για αυτές τις ημέρες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ