"Λαύρος" κατά της Τουρκίας εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για το νέο "όχι" της τουρκικής δικαιοσύνης στο αίτημα αποφυλάκισης του Αμερικανού πάστορα.
Ο Τραμπ προειδοποίησε ότι η χώρα του δεν θα αποδεχτεί την κράτηση του Άντριου Μπράνσον από τις τουρκικές αρχές "χωρίς να κάνει τίποτα", μία ημέρα αφότου ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών απείλησε την Άγκυρα με νέες κυρώσεις.
"Θα έπρεπε να μας τον έχουν δώσει πίσω εδώ και πολύ καιρό και η Τουρκία, κατά την άποψή μου, ενήργησε πολύ, πολύ άσχημα", είπε ο Τραμπ μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.
"Επομένως, δεν έχουμε δει ακόμη το τέλος αυτής της ιστορίας. Δεν πρόκειται να το δεχτούμε χωρίς να κάνουμε τίποτα. Δεν μπορούν να παίρνουν τους ανθρώπους μας", συνέχισε.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ