Την αποκάλυψη έκανε το γερμανικό περιοδικό Spiegel αποκαλύπτοντας ότι στις 13 Ιουνίου 2009, κατά τη διάρκεια πάρτι που διοργάνωσε στο πολυτελές ξενοδοχείο Palms Place Hotel του Λας Βέγκας, ο Πορτογάλος άσκησε σεξουαλική βία στην κοπέλα, μέσα στη σουίτα του.
Μάλιστα, ο δικηγόρος της 25χρονης αποφάσισε να αποσύρει όλες τις κατηγορίες και η κοπέλα να κρατήσει τη σιωπή της με αντάλλαγμα 375.000 δολάρια από τον Ρονάλντο.
Το γερμανικό μέσο έχει στην κατοχή του την εξασέλιδη καταγγελία, όπου η γυναίκα περιγράφει λεπτομερώς την υποτιθέμενη σεξουαλική επίθεση και τον τραυματισμό που λέει ότι υπέστη.
Το Spiegel ζήτησε από τον Ρονάλντο να σχολιάσει το θέμα, όμως ο σταρ της Ρεάλ έδωσε εντολή στον Γερμανό δικηγόρο του Γιόχανες Κρέλλε να απαντήσει: «Απορρίπτω όλα όσα γράφονται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Δεν πρέπει να δημοσιευθεί η ιστορία».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2005 είχε κατηγορηθεί ξανά για βιασμό, από δύο γυναίκες που υποστήριζαν πως κακοποιήθηκαν από τον Ρονάλντο και έναν συμπαίκτη του, σε σουίτα του ξενοδοχείου "Sanderson", στο Λονδίνο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ