Θυμόσαστε την "εισβολή" των παιδιών του πολιτικού αναλυτή του BBC, την ώρα που αυτός έκανε live μετάδοση, και είχε γίνει πριν λίγο διάστημα viral; Ε, το ίδιο σχεδόν σκηνικό επαναλήφθηκε και με μια Ελληνίδα δημοσιογράφο και την κόρη της, ενώ βρισκόταν στον "αέρα" με την Deutsche Welle.
Ο λόγος για τη Σελάνα Βροντή και τη μικρή της κόρη, η οποία, επειδή... "δεν μπορούσε", ήθελε να χωθεί στην αγκαλιά της μητέρας της, ενώ εκείνη συνομιλούσε με τον παρουσιαστή του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου. Και τα κατάφερε.
Η δημοσιογράφος μάλιστα έγραψε στο twitter για το σκηνικό: "Η Αθηνά είναι τριών. Θέλει να βγει στην τηλεόραση... και τα κατάφερε"!
Ενώ στο Facebook σχολίασε: "Η πρώτη μου ανταπόκριση στη Deutsche Welle ήταν επεισοδιακή. Μόνο που εγώ δεν έχω άντρα να τρέχει να μαζεύει τα παιδιά...".
Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Σελένα Βροντή:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom