Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αρχές ασφαλείας της Τουρκίας φωτογραφίες από το εσωτερικού του διαμερίσματος όπου κρυβόταν ο τζιχαντιστής μακελάρης του Reina, Αμπντουλγκαντίρ Μασαρίποφ, ο οποίος σκότωσε 39 ανθρώπους το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Κωνσταντινούπολη.
Μετρητά, σημειώματα, ένα αντίτυπο του Κορανίου, 2 όπλα και κάρτες κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες εξετάζονται λεπτομερώς, προκειμένου να εντοπιστούν όλες οι επαφές του δράστη, καθώς και άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης εντοπίστηκαν στο μικρό διαμέρισμα.
Όπως αναφέρει η τουρκική αστυνομία ο Μασαρίποφ, ήταν μέλος του παρακλαδιού ΙΚ στην Ασία και είχε εκπαιδευτεί στο Αφγανιστάν, ενώ τα δακτυλικά του αποτυπώματα ταιριάζουν με αυτά που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιστορική νίκη στο Τζόκερ: 19,89 εκατομμύρια ευρώ σε έναν παίκτη με μόνο 5 ευρώ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ