Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αρχές ασφαλείας της Τουρκίας φωτογραφίες από το εσωτερικού του διαμερίσματος όπου κρυβόταν ο τζιχαντιστής μακελάρης του Reina, Αμπντουλγκαντίρ Μασαρίποφ, ο οποίος σκότωσε 39 ανθρώπους το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Κωνσταντινούπολη.
Μετρητά, σημειώματα, ένα αντίτυπο του Κορανίου, 2 όπλα και κάρτες κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες εξετάζονται λεπτομερώς, προκειμένου να εντοπιστούν όλες οι επαφές του δράστη, καθώς και άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης εντοπίστηκαν στο μικρό διαμέρισμα.
Όπως αναφέρει η τουρκική αστυνομία ο Μασαρίποφ, ήταν μέλος του παρακλαδιού ΙΚ στην Ασία και είχε εκπαιδευτεί στο Αφγανιστάν, ενώ τα δακτυλικά του αποτυπώματα ταιριάζουν με αυτά που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα.




Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google
Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση
Alfavita Newsroom