Thumbnail
Δείτε τι στέλνει Βρετανικό Πανεπιστήμιο στους φοιτητές του

Καμία ανησυχία και κανένας προβληματισμός δεν συντρέχει για τους αλλοδαπούς φοιτητές, από χώρες της Ε.Ε, που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Βρετανίας από την έκβαση του δημοψηφίσματος της Πέμπτης.

Η απόφαση εξόδου της χώρας από την Ε.Ε εύλογα δημιούργησε αμφιβολίες και ανασφάλεια σε πληθώρα φοιτητών και σπουδαστών που προέρχονται από χώρες της Ένωσης.

Μάλιστα, πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα επέλεξαν να ενημερώσουν σχετικά τους σπουδαστές από τις χώρες της Ε.Ε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή τόσο όσον αφορά τα δίδακτρα που καταβάλουν όσο και σχετικά με το νομικό "στάτους" των φοιτητών που προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το ίδιο ισχύει και για όσους πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σημειώνεται πως στα βρετανικά πανεπιστήμια σπουδάζει πληθώρα Ελλήνων φοιτητών, κυρίως μεταπτυχιακών και διδακτορικών.

Το παρακάτω μήνυμα απεστάλη από τη διοίκηση του Πανεπιστημίου του Newcastle σε Ελληνίδα φοιτήτρια, η οποία το προώθησε αποκλειστικά στο alfavita.gr.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικός με απογοήτευση
Άδεια με 175€ για αναρρωτική: Καταγγελία εκπαιδευτικών για εργασιακές αδικίες στους αναπληρωτές
Εκπαιδευτικοί δύο ταχυτήτων: Οργή για τις άδειες-κατάντια των Αναπληρωτών – Καταγγελία από τον Σύλλογο Π.Ε. Κέρκυρας
Άδεια με 175€ για αναρρωτική: Καταγγελία εκπαιδευτικών για εργασιακές αδικίες στους αναπληρωτές