Ο Μπέρνι Σάντερς, υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος για το προεδρικό χρίσμα, αναμένεται ότι θα νικήσει στην Ιντιάνα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τηλεοπτικών δικτύων, FOX και MSNBC. Η Χίλαρι Κλίντον φαινόταν αρχικά να προηγείται κατά πολύ του Μπέρνι Σάντερς. Ωστόσο, καθώς συνέχιζε η καταμέτρηση των ψήφων, έχασε το προβάδισμα.
Ο Ντόναλντ Τραμπ από την πλευρά του, δήλωσε ότι η προεκλογική εκστρατεία του, σημείωσε μία εκπληκτική νίκη στην Ιντιάνα.
Ο δεύτερος υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Τεντ Κρουζ, αποσύρθηκε από την προκριματική κούρσα.
"Ο ψεύτης Τεντ Κρουζ έχει συστηματικά επαναλάβει ότι θα κερδίσει και πρέπει να κερδίσει την Ιντιάνα. Αν δεν το κάνει θα πρέπει να παραιτηθεί από την κούρσα για το χρίσμα - να σταματήσει να σπαταλά χρόνο και χρήμα", είπε ο Τραμπ σε αναρτήσεις του στο Twitter, πριν από τη νικητήρια ομιλία που αναμενόταν να δώσει στον ουρανοξύστη Τραμπ στη Νέα Υόρκη.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Απόλυτος θρίαμβος για μαθήτρια πολύτεκνης οικογένειας – 20 σε όλα τα μαθήματα στις Πανελλαδικές
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 30/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ