Την οργή των μετεωρολόγων απανταχού του πλανήτη έχει προκαλέσει ο ιστότοπος Accuweather ο οποίος κάνει πλέον καιρικές προγνώσεις βάθους τριών μηνών!
Οπως επισημαίνει το τεχνολογικό περιοδικό Ars Technica και αναδημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών, χάρη στους ισχυρούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα εξελιγμένα μοντέλα πρόγνωσης, η τριήμερη ασφαλής πρόγνωση του 1995 έχει γίνει πλέον πενθήμερη, ενώ ορισμένα sites διαθέτουν ακόμη και 10ήμερη πρόγνωση.
Ωστόσο, το σύνολο των ειδικών επιστημόνων επισημαίνει ότι είναι αδύνατον να γίνουν αξιόπιστες προβλέψεις 45 ημερών, πολλώ δε μάλλον 90, και κατηγορούν την αμερικανική εταιρεία, με έδρα την Πενσιλβάνια, ότι στον βωμό του χρήματος πουλά τις εξαιρετικά μακροπρόθεσμες προγνώσεις «σαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom