Ως «σύμβουλος» του κόμματος των Βρετανών Εργατικών θα λειτουργεί πλέον ο πρώην υποργός Οικονομικών της Ελλάδας, Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με δηλώσεις του Τζέρεμι Κόρμπιν.
Η εφημερίδα Islington Tribune αναφέρει ότι ο νέος αρχηγός των Εργατικών υπογράμμισε πως «ο Βαρουφάκης είναι ενδιαφέρων, επειδή προφανώς έχει περάσει από όλες τις διαπραγματεύσεις».
«Αντιλαμβάνομαι πως δεν βρισκόμαστε στην Ευρωζώνη, όμως πρόκειται ουσιαστικά για το ερώτημα του πώς αντιλαμβανόμαστε την αντίληψη πως πρέπει να κάνεις περικοπές για να έχεις ευμάρεια, ενώ στην πραγματικότητα πρέπει να αναπτυχθείς για να έχεις ευμάρεια», συνέχισε, για να καταλήξει: «Πιστεύω πως η Ελλάδα έτυχε φριχτής αντιμετώπισης και πρέπει να τους τείνουμε τη χείρα».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ