Thumbnail
Επιδείνωση του καιρού από σήμερα Πέμπτη

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας και την επικράτηση θυελλωδών ανέμων από νότιες διευθύνσεις. Χιόνια αναμένεται να πέσουν στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές της βορειοδυτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς στη δυτική Μακεδονία, από 2 έως 14 βαθμούς στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 10 στην Ηπειρο, από 7 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, και από 11 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου με τις μέγιστες στη βόρεια Κρήτη να φτάνουν στους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται βροχές και καταιγίδες από τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα τα φαινόμενα να είναι πρόσκαιρα έντονα.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά το βράδυ θυελλώδεις έως 7 μποφόρ.

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται από την Παρασκευή με εξασθένηση των ανέμων.

Για το νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τις βραδινές ώρες.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΔΩΝΙΣ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μηνύει τον Λάκη Λαζόπουλο: «Να προστατευθεί το κοινό από χυδαιότητες»
«Θα καταθέσω αγωγή για ηθική βλάβη και μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μηνύει τον Λάκη Λαζόπουλο: «Να προστατευθεί το κοινό από χυδαιότητες»