Thumbnail
Παραμένει σε ισχύ το μερικό απαγορευτικό απόπλου εξαιτία των θυελλωδών ανέμων που φθάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ.
 

Παραμένει σε ισχύ το μερικό απαγορευτικό απόπλου εξαιτία των θυελλωδών ανέμων που φθάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα κλειστή παραμένει η γραμμή Αγ.Μαρίνα-Στύρα, ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό.

Λόγω της έντασης των ανέμων χθες τα μεσάνυχτα στο δυτικό Κρητικό πέλαγος αλλά και το κεντρικό Αιγαίο, δεν πραγματοποιήθησαν τα δρομολόγια των πλοίων «Ελευθέριος Βενιζέλος» για Χανιά, του «Κνωσός Παλάς» και του «Superfast ΧΙΙ» για Ηράκλειο.

Τα δρομολόγια των πλοίων αυτών θα γίνουν εντός της ημέρας.

Επίσης κλειστή παραμένει και σήμερα η γραμμή Καβάλα - Πρίνου - Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα - Λευκίμη.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για σήμερα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο και αργότερα στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Τα φαινόμενα στην Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, καθώς και στην Πελοπόννησο θα είναι έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά νότιοι 6 με 7 Μποφόρ, στο Αιγαίο 8 που το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικους. Στα δυτικά, οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δυναμικότερη αντιπαράθεση της Πολιτείας με το «Βαθύ Κράτος»
Μητσοτάκης: Τα διδάγματα από την αρνητική εμπειρία του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι μία νέα αφετηρία για αντιπαράθεση με το «βαθύ κράτος»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δυναμικότερη αντιπαράθεση της Πολιτείας με το «Βαθύ Κράτος»