ΔΟΕ και ΟΛΜΕ: «Νίκη για 2.500 διωκόμενους εκπαιδευτικούς» οι απαλλακτικές αποφάσεις (Vid)

Κοινωνία 0

Φρίκη στο Ηράκλειο: Πρώην αντιδήμαρχος σκότωσε γατάκι χτυπώντας το σε τοίχο (vid)

Κακοποίηση σε γατάκι από αντιδήμαρχο στην Κρήτη
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σοκ προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο που διαψεύδει πλήρως τους ισχυρισμούς του 77χρονου, τι υποστήριξε στην απολογία του

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο με τη βάναυση κακοποίηση ενός νεογέννητου γατιού στο Ηράκλειο, με κατηγορούμενο 77χρονο πρώην αντιδήμαρχος της περιοχής.

Το βίντεο, το οποίο παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA και πρόκειται να κατατεθεί στις αστυνομικές αρχές από τη φιλοζωική οργάνωση «Ζωφόρος», ανατρέπει πλήρως την υπερασπιστική γραμμή του πρώην δημοτικού παράγοντα.

Στο βίντεο καταγράφεται ο κατηγορούμενος να κινείται στο πεζοδρόμιο κεντρικού δρόμου και να χτυπά με δύναμη και επανειλημμένα το άτυχο ζώο πάνω σε έναν τοίχο.

Η ύπαρξη του συγκεκριμένου υλικού έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα υποστήριξε ο 77χρονος στην απολογία του. Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι το γατάκι ήταν ήδη νεκρό όταν το εντόπισε. Όπως δήλωσε, το μάζεψε με σκοπό να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, αλλά μόλις συνειδητοποίησε ότι είχε ήδη καταλήξει, αποφάσισε να το πετάξει σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομίας Ζώων Ηρακλείου, που ανέλαβαν την προανάκριση, διαπίστωσαν αντιφάσεις από την πρώτη στιγμή. Ο κατηγορούμενος αρχικά υποστήριξε ότι δεν θυμόταν πού είχε αφήσει το ζώο, ενώ στη συνέχεια, κατά τη μεταφορά του στο Αστυνομικό Μέγαρο, ζήτησε την παρουσία του δικηγόρου του.

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαΐου. Δύο περαστικοί έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της κτηνωδίας και προχώρησαν σε άμεση καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε και συνέλαβε τον 77χρονο.

Σε βάρος του πρώην αντιδημάρχου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματική κακοποίηση ζώου. 

Μετά την απολογία του, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι να οριστεί η δικάσιμος.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία