Η προκλητική τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος χαρακτήρισε «χάλι» την αναγραφή των ονομάτων των 57 νεκρών των Τεμπών στην πλατεία Συντάγματος και ζήτησε την παρέμβαση του Πρωθυπουργού για τον καθαρισμό τους, πυροδότησε την άμεση και οργισμένη αντίδραση του Νίκου Πλακιά.
Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που χάθηκαν στο δυστύχημα εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Δημάρχου Βόλου, προκαλώντας τον ειρωνικά να επιστρατεύσει τον Χρήστο Τριαντόπουλο, με σαφείς αιχμές για τις καταγγελίες περί «μπαζώματος» και απόπειρας συγκάλυψης στον τόπο της τραγωδίας.
Ο κ. Πλακιάς υπογράμμισε ότι τα ονόματα θα παραμείνουν στο σημείο ως σύμβολο διεκδίκησης δικαιοσύνης, ενώ κάλεσε τον κ. Μπέο να ασχοληθεί με τη ρύπανση του Παγασητικού αντί να προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών για λόγους δημοσιότητας.
Παράλληλα, επισήμανε πως οι τουρίστες μένουν άναυδοι όταν ενημερώνονται για το μέγεθος της τραγωδίας, ενώ κατέληξε με μια προσωπική πρόκληση προς τον Δήμαρχο, αμφισβητώντας την ικανότητά του να αντικρίσει κατάματα έναν γονιό και να επαναλάβει τις ίδιες δηλώσεις.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά:
«Ρε Αχιλλέας Μπέος γιατί ζητάς βοήθεια από τον Kyriakos Mitsotakis να πας να σβήσεις τα ονόματα στο Σύνταγμα ;
Πάρε τον φίλο σου τον Χρήστος Τριαντόπουλος – Christos TriantopoulosΤριαντόπουλος – Christos Triantopoulos που γνωρίζει από σβησίματα και μπαζώματα και πήγαινε .
Δεν θα σε ενοχλήσει κανένας !!!
Εάν εσύ έχεις τα κότσια να σβήσεις έστω και ένα όνομα από τα 57 που είναι εκεί θα είναι θαύμα .
Λίγη προσοχή το τι λες πως το λες και πως το εκλαμβάνει ο καθένας μας .
Τα ονόματα είναι εκεί για όσο η δικαιοσύνη δεν κάνει το καθήκον της !!!
Το τι είναι το καθήκον της δικαιοσύνης ρώτα τον φίλο σου τον Τριαντοπουλο που έπρεπε να είναι ήδη στην φυλακή.
Όσο για τα εκατομμύρια τουρίστες όταν ενημερώνονται γιατί υπάρχουν τα ονόματα εκεί μένουν άναυδοι.
Κοίταξε να ξεβρωμίσει ο Παγασητικός από την βρωμιά που έδιωξε εκατομμύρια τουρίστες και άσε το Σύνταγμα .
Ντροπή είναι να βγαίνεις και να λες ότι σου έρχεται εκείνη την ώρα στο μυαλό χωρίς καν να σκέφτεσαι αν ντροπιάζεις κάποιον αν δεν γνωρίζεις κάτι αν το κάνεις απλά για να σε προβάλουν τα ΜΜΕ .
Όσο για αυτά που λες ότι είσαι έτσι και αλλιώς μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι μάλλον είσαι αλλιώς !!!
Πάντως ευθύς δεν είσαι .
Μάλλον το αντίθετο .
Κάποια ημέρα θα βρεθούμε και εκεί θα δω αν μπορείς να αντικρίσεις έναν γονιό και να τα πεις μπροστά του όλα αυτά που λες τρία χρόνια τώρα».
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Βασίλης Γκουζέλος