Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του ενός από τους επιβαίνοντες.
Το περιστατικό καταγράφηκε λίγο μετά τη 01:15 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής 50, στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧ όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα.
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή, με αποτέλεσμα οι δύο νεαροί να εγκλωβιστούν μέσα στο όχημα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι άνδρες των οποίων προχώρησαν σε επιχείρηση απεγκλωβισμού των τραυματιών.
Παράλληλα, κινητοποιήθηκαν:
ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ
κινητή ιατρική μονάδα με γιατρό
Οι διασώστες παρέλαβαν τους δύο 19χρονους και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο για περαιτέρω περίθαλψη.
Διασωληνώθηκε ο ένας 19χρονος
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες:
ο ένας 19χρονος υπέστη σοβαρά τραύματα και διασωληνώθηκε στο σημείο του τροχαίου από το ιατρικό προσωπικό
στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Ο δεύτερος νεαρός διακομίστηκε επίσης στο ίδιο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με ελαφρές κακώσεις.
Η Τροχαία Θεσσαλονίκης διερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Μεταξύ των στοιχείων που εξετάζονται είναι:
οι συνθήκες οδήγησης την ώρα του τροχαίου
η ταχύτητα του οχήματος
πιθανές εξωτερικές παρεμβάσεις στο δρόμο
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Alfavita Newsroom