Κοινωνία

«Εμφύλιος» Πορτοσάλτε – Αναστασοπούλου για τη Βιολάντα: «Αυτό δεν θα το κάνεις σε μένα!»

Μαρία Αναστασοπούλου, Άρης Πορτοσάλτε
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έξαλλη η Μαρία Αναστασοπούλου - Η αναφορά του Άρη Πορτοσάλτε στην κυβέρνηση που προκάλεσε την έκρηξη της δημοσιογράφου (Βίντεο)

Μια άνευ προηγουμένου αντιπαράθεση με φόντο τη πολύνεκρη τραγωδία στο εργοστάσιο της Βιολάντα, εκτυλίχθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ, με τους Άρη Πορτοσάλτε και Μαρία Αναστασοπούλου να έρχονται σε ευθεία σύγκρουση.

Αφορμή στάθηκε η πολύνεκρη τραγωδία στο εργοστάσιο της Βιολάντα στα Τρίκαλα, με τη συζήτηση να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο όταν στο τραπέζι έπεσαν πολιτικές προεκτάσεις για τις ευθύνες του κράτους.

Το ερώτημα που άναψε τη σπίθα: «Τους σκότωσε η κυβέρνηση;»

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άρης Πορτοσάλτε, παίρνοντας τον λόγο με αφορμή τις πρόσφατες τοποθετήσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, έθεσε ένα ερώτημα που λειτούργησε ως θρυαλλίδα: «Τους σκότωσε η κυβέρνηση τους πέντε;», αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος, προκαλώντας την άμεση και οργισμένη αντίδραση της συμπαρουσιάστριάς του.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, φανερά ενοχλημένη από τον τρόπο με τον οποίο εξελισσόταν η επιχειρηματολογία, διέκοψε τη ροή της εκπομπής σε υψηλούς τόνους.

«Τώρα, αυτό που κάνεις… Όχι, όχι, αυτό δεν θα μου το κάνεις. Αυτό δεν θα το κάνεις σε μένα, να το κάνεις σε κανέναν άλλον. Όχι, Άρη μου, αυτό θα το πάρεις πίσω, δεν θα το απευθύνεις σε μένα, όχι!», ξέσπασε η δημοσιογράφος, θέτοντας ξεκάθαρα όρια στον τηλεοπτικό της παρτενέρ.

«Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου»

Παρά την προσπάθεια του Άρη Πορτοσάλτε να ανασκευάσει, υποστηρίζοντας πως η κριτική του δεν στρεφόταν προσωπικά κατά της συναδέλφου του αλλά προς «εκείνους» που διατυπώνουν τέτοιες κατηγορίες, η ένταση παρέμεινε στα ύψη.

Ακολουθεί ο διάλογος που πάγωσε το πλατό:

  • Α.Π.: «Εάν δεν θέλουμε να πούμε ότι η κυβέρνηση σκότωσε τις πέντε γυναίκες, τότε να αφήσουμε…»

  • Μ.Α.: «Δεν ξέρω ποιος το λέει αυτό. Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις. Όχι εδώ.»

  • Α.Π.: «Δεν απευθύνομαι σε σένα!»

  • Μ.Α.: «Άμα θες να το απευθύνεις εκεί, δεν θα το κάνεις στην κουβέντα μαζί μου.»

Δείτε το βίντεο:

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία