Κοινωνία 0

Κύθνος: Μηνιαίο μπόνους 1.000 ευρώ για την κάλυψη θέσης παιδιάτρου

παιδιατρος
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έκτακτο οικονομικό κίνητρο από τον Δήμο για να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υγειονομικές ανάγκες του νησιού

Σε μια προσπάθεια να καλύψει ένα κρίσιμο κενό στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, ο Δήμος Κύθνου προχωρά στην προκήρυξη θέσης παιδιάτρου, προσφέροντας επιπλέον οικονομικό κίνητρο ύψους 1.000 ευρώ κάθε μήνα, πέραν του προβλεπόμενου μισθού.

Η απουσία παιδιάτρου στο νησί έχει εξελιχθεί σε μείζον ζήτημα για τις οικογένειες με παιδιά, ενώ η ανάγκη καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική ενόψει της θερινής περιόδου, όταν ο πληθυσμός της Κύθνου πολλαπλασιάζεται λόγω του τουρισμού. Οι τοπικές αρχές επισημαίνουν ότι η στελέχωση της συγκεκριμένης ειδικότητας είναι ζωτικής σημασίας τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για την ασφάλεια των επισκεπτών.

Με το συγκεκριμένο μπόνους, ο Δήμος φιλοδοξεί να καταστήσει πιο ελκυστική τη θέση και να δώσει άμεση λύση σε ένα πρόβλημα που ταλανίζει εδώ και καιρό το νησί.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία