Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (13/12) στην οδό Λένορμαν, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δίκυκλη μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, υπό συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός της μηχανής.
Το θύμα διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του.
Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ενώ στο σημείο επικράτησε προσωρινά κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Τα τροχαία δυστυχήματα με εμπλοκή δικύκλων παραμένουν ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα οδικής ασφάλειας στην Αττική, αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ανάγκη για αυξημένη προσοχή, τήρηση των ορίων ταχύτητας και χρήση προστατευτικού εξοπλισμού.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Μαρία Δούση