Σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου στον Χολαργό, όταν ένας 14χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από δύο ανήλικους δράστες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 14χρονος είχε κλείσει διαδικτυακό ραντεβού με μία συνομήλική του. Όταν έφτασε στο σημείο, εμφανίστηκαν δύο κορίτσια και στη συνέχεια δύο ανήλικοι, οι οποίοι του επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά.
Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι, καταφέροντάς του τρία χτυπήματα: ένα στο ισχίο και δύο στον γλουτό. Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν.
Το θύμα, αιμόφυρτο και σε κατάσταση σοκ, κατευθύνθηκε σε κοντινή καφετέρια, όπου πολίτες προσπάθησαν να του προσφέρουν βοήθεια.
Όπως δήλωσε ο ίδιος στο Mega:
«Τίποτα, έχουμε τσακωθεί και απλά με μαχαιρώσανε. Μου την είχανε στημένη»
Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε:
«Ήρθε χτυπημένο εδώ το παιδί. Πήραμε αμέσως ασθενοφόρο και αστυνομία, γιατί δεν μπορούσε να μιλήσει»
Οι δύο ανήλικοι δράστες αναζητούνται από τις Αρχές, ενώ διερευνάται το πώς οργανώθηκε η επίθεση και αν υπάρχει προγενέστερη διένεξη μεταξύ των εμπλεκομένων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Νίκος Μακρής