Προσοχή! Η νέα απάτη με τα κινητά που βάζει στο στόχαστρο τους οδηγούς

Κοινωνία 0

Χανιά: Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από ξύλο στο σχολείο

Νοσοκομείο Χανίων
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο ανηλίκων – Ο ένας μαθητής δέχθηκε γροθιές και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο

Στο Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε μεσημέρι Πέμπτης, λίγο μετά τις 12:00,  ένας 16χρονος μαθητής, μετά από σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε μέσα στο σχολικό συγκρότημα όπου φοιτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο ανήλικος ενεπλάκη σε έντονο διαπληκτισμό με συμμαθητή του. Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας, ο 16χρονος φέρεται να δέχθηκε γρονθοκοπήματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Λίγο μετά τις 12:00, ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για την αξιολόγηση της κατάστασής του.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη διαρκώς αυξανόμενη λίστα επεισοδίων βίας ανάμεσα σε ανήλικους, ένα φαινόμενο που απασχολεί ιδιαίτερα την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και την κοινωνία συνολικά. Εκπαιδευτικοί και γονείς εκφράζουν ολοένα και μεγαλύτερη ανησυχία για την όξυνση της επιθετικότητας και ζητούν ενισχυμένα μέτρα πρόληψης και παρέμβασης στα σχολεία.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία