Κοινωνία 0

ΕΟΦ: Ποιο μουρουνέλαιο απαγορεύεται να πουληθεί;

Μουρουνέλαιο
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΕΟΦ: Απαγορεύει την πώληση μουρουνέλαιου

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) ανακοίνωσε την απαγόρευση διακίνησης και πώλησης του συμπληρώματος διατροφής ROSITA COD LIVER OIL της εταιρείας ROSITA, καθώς διαπιστώθηκε ότι το προϊόν δεν είχε υποβληθεί σε κτηνιατρικό έλεγχο κατά την εισαγωγή του στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η προμήθεια του προϊόντος πραγματοποιήθηκε μέσω της εταιρείας TLogistics στην Ολλανδία. Οι επιχειρήσεις που έχουν ήδη προμηθευτεί ή διαθέσει το συγκεκριμένο συμπλήρωμα υποχρεούνται να συμμορφωθούν άμεσα με την απόφαση και να ενημερώσουν τον ΕΟΦ.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί προληπτικό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας, στο πλαίσιο της συνεχούς εποπτείας της ασφάλειας προϊόντων διατροφής και συμπληρωμάτων στην ελληνική αγορά.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία