Μηχανή μέσα σε λεωφορείο
Το απίστευτο περιστατικό που έγινε viral – Τι λέει ο ΟΣΥ για την τήρηση των κανονισμών

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό που έγινε viral σημειώθηκε σε λεωφορείο της Κοινοπραξίας Συγκοινωνιών Αττικής (ΚΣΑ), όταν μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού εντοπίστηκε μέσα στο όχημα εν κινήσει, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων και σχόλια στα social media.

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν το δίτροχο να βρίσκεται μέσα στο λεωφορείο ενώ εκτελεί το κανονικό του δρομολόγιο στο βορειοανατολικό Λεκανοπέδιο Αττικής. Η εικόνα, ασυνήθιστη και εκτός κάθε κανόνα, έχει προκαλέσει απορίες σχετικά με την ασφάλεια των επιβατών αλλά και τη νομιμότητα της κίνησης.

Ιδιοκτήτης ο ίδιος ο οδηγός – Οι αντιδράσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μοτοσικλέτα ανήκει στον ίδιο τον οδηγό, γεγονός που ενέτεινε την ένταση και τις συζητήσεις στο διαδίκτυο. Η εικόνα προκάλεσε ερωτήματα για την τήρηση των κανονισμών και την επαγγελματική συμπεριφορά των οδηγών.

Ο Γραμματέας των Εργαζομένων του ΟΣΥ, Φώτης Νικολακόπουλος, τόνισε ότι η φωτογραφία προέρχεται από λεωφορείο της ΚΣΑ και όχι του ΟΣΥ, διευκρινίζοντας ότι οι κανονισμοί προσωπικού του ΟΣΥ προβλέπουν αυστηρές διαδικασίες σε τέτοια περιστατικά.

«Αν υπήρχε καταγγελία, θα ήταν εύκολο να εντοπιστεί ποιο λεωφορείο και ποιο δρομολόγιο αφορά. Ο κανονισμός προβλέπει ποινές, όχι απόλυση», ανέφερε ο κ. Νικολακόπουλος, τονίζοντας ότι μόνο από τη φωτογραφία δεν μπορεί να εξακριβωθεί ποιος είναι ο οδηγός ούτε αν ανήκει στον ΟΣΥ ή στην ΚΣΑ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ντουντουκα
Στάση εργασίας στα σχολεία του Πειραιά τη Δευτέρα : Στα δικαστήρια «σέρνονται» εκπαιδευτικοί
Στάση εργασίας στον Πειραιά για τη στήριξη διωκόμενων εκπαιδευτικών – Συγκέντρωση στα δικαστήρια
Στάση εργασίας στα σχολεία του Πειραιά τη Δευτέρα : Στα δικαστήρια «σέρνονται» εκπαιδευτικοί
special education
Αλαλούμ και ανισότητες στις άδειες ανατροφής: Εκπαιδευτικοί ζητούν ενιαία εφαρμογή της νομοθεσίας
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί αδικούνται στις άδειες ανατροφής: Κλήση για πλήρη εξίσωση δικαιωμάτων
Αλαλούμ και ανισότητες στις άδειες ανατροφής: Εκπαιδευτικοί ζητούν ενιαία εφαρμογή της νομοθεσίας
mpampiniotis.jpg
Απαθανατίζω ή αποθανατίζω; Αϊ-Βασίλης ή Αη Βασίλης; Αποτίνω ή αποτίω φόρο τιμής; Ξέρετε ποιο είναι το σωστό;
Η σωστή χρήση της γλώσσας δεν είναι θέμα αυστηρότητας, αλλά κατανόησης.
Απαθανατίζω ή αποθανατίζω; Αϊ-Βασίλης ή Αη Βασίλης; Αποτίνω ή αποτίω φόρο τιμής; Ξέρετε ποιο είναι το σωστό;