Υλικά:
600 γρ. μαύρη κουβερτούρα, χοντροκομμένη
400 γρ. αγελαδινό βούτυρο
8 αυγά
300 γρ. λευκή κρυσταλλική ζάχαρη
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
300 γρ. φουντούκια, χοντροκομμένα
Εκτέλεση:
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τα 400 γρ. κουβερτούρας με το βούτυρο, ανακατεύοντας απαλά.
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το μείγμα της σοκολάτας και σταδιακά το αλεύρι.
Στο τέλος ρίχνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα και τα φουντούκια, ανακατεύοντας με σπάτουλα.
Στρώνουμε το μείγμα σε ταψί (20x32 εκ.) με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 170°C για 20 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει πριν το κόψουμε. Το εσωτερικό πρέπει να παραμείνει υγρό και μαλακό.
Για ακόμη πιο πλούσια γεύση, αντικαταστήστε τα φουντούκια με μείγμα από τρεις διαφορετικές σοκολάτες: 100 γρ. μαύρη, 100 γρ. γάλακτος και 100 γρ. λευκή. Το αποτέλεσμα θα ξετρελάνει κάθε chocoholic.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ