mikroytsikos-portosalte
 «Ξεπερνάει όλα τα εσκαμμένα αυτός ο άνθρωπος. Βαθιά μέσα μου τον έχω ότι είναι ένας θρασύτατα αντιδραστικός. Έτσι που συνεχίζει, νομίζω ότι το βράδυ σκέφτεται “τι θα πω για να με βρίζουν;”.

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι — αποχώρηση από το πλατό και έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Τι συνέβη 

Κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής Buongiorno (Mega) προβλήθηκε απόσπασμα με δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε σχετικά με την απεργία πείνας που πραγματοποιεί στο Σύνταγμα ο Πάνος Ρούτσι, πατέρας θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη. Ακούγοντας το σχετικό απόσπασμα, ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος εξερράγη εκφράζοντας οργή και αγανάκτηση — αποχώρησε από το πλατό και ακούστηκε να φωνάζει μεταξύ άλλων: «Στο Σύνταγμα θα μαζευτούμε να τον φτύσουμε — είναι αλήτης, θέλει φτύσιμο».

Το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου

 «Ξεπερνάει όλα τα εσκαμμένα αυτός ο άνθρωπος. Βαθιά μέσα μου τον έχω ότι είναι ένας θρασύτατα αντιδραστικός. Έτσι που συνεχίζει, νομίζω ότι το βράδυ σκέφτεται “τι θα πω για να με βρίζουν;”. Για να με βρίζει όμως, ποιος; Ο απλός λαός, ο αδικημένος άνθρωπος του μόχθου, της δουλειάς και να του λένε υπερ κουβέντες τρεις, τέσσερις υπουργοί, γιατί παραπάνω δεν θα έχει. Γιατί έχουν επίγνωση και στοιχειώδη ενσυναίσθηση.

Τι είναι η πλατεία Συντάγματος και τι είναι το περιστύλιο και τι είναι το έξω από τη Βουλή, είναι ο χώρος που θα μαζευτεί και μαζεύεται όλος ο ελληνικός λαός, όπως στην επέτειο των Τεμπών, για να τον φτύσουμε τον κερατά. Θέλει φτύσιμο, ιδεολογικό. Φτύσιμο! Είναι αλήτης! Συγγνώμη, θα πω χοντρά πράγματα και δεν μου φταίει το κανάλι. Είναι αλήτης», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και αποχώρησε έξαλλος φωνάζοντας: «Ο αλήτης!».

Το περιεχόμενο της αντιπαράθεσης — τι είπε ο Πορτοσάλτε

Σύμφωνα με τα βίντεο και τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε την παρουσία και τις αξιώσεις του Πάνου Ρούτσι (την εκταφή της σορού του γιου του και την απεργία πείνας στο Σύνταγμα), εκφράζοντας κριτική ως προς τη χρήση του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη και λέγοντας πως «το μνημείο δεν ανήκει σε κανέναν αλληλέγγυο, πικραμένο ή πονεμένο» — δηλώσεις που ερμηνεύτηκαν ως απαξιωτικές από πολλούς σχολιαστές και πολίτες. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EIDIKI-AGOGI
Τμήματα Ένταξης και Παράλληλη Στήριξη σε μια «αναδιορθωτική» αποδόμηση στον βωμό της «συνεκπαίδευσης»
Παράλληλη Στήριξη και Τμήμα Ένταξης εξισώνονται, αλληλοκαλύπτονται και εν τέλει οι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής καταλήγουν περιφερόμενες και...
Τμήματα Ένταξης και Παράλληλη Στήριξη σε μια «αναδιορθωτική» αποδόμηση στον βωμό της «συνεκπαίδευσης»
δασκαλα
Υπουργείο Παιδείας: Απαλλάσσεται Διευθύντρια σχολείου - Για ποιο λόγο
Απομακρύνεται από τη θέση της διευθύντρια σχολείου – Η επίκληση σε «πλημμελή άσκηση καθηκόντων» και το χρονικό της υπόθεσης
Υπουργείο Παιδείας: Απαλλάσσεται Διευθύντρια σχολείου - Για ποιο λόγο