Σοκ προκαλεί η υπόθεση βιασμού 14χρονης με νοητική υστέρηση στην περιοχή του Ασβεστοχωρίου στη Θεσσαλονίκη, για την οποία συνελήφθη 43χρονος.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η καταγγελία αφορά γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, που φέρεται να διαπράχθηκαν το απόγευμα της 19ης Αυγούστου.
Μετά από στοχευμένες αναζητήσεις, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πυλαίας – Χορτιάτη εντόπισαν τον φερόμενο δράστη το απόγευμα της Πέμπτης (21/08) και τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και γενετήσια πράξη με ανηλίκους ή ενώπιόν τους. Με ένταλμα της Ανακρίτριας του Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο 43χρονος συνελήφθη και πρόκειται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες Αρχές.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία παντού (Ανανεώνεται η λίστα συνεχώς)
Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη
Alfavita Newsroom