Μια ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών προχώρησε σε σημαντική παρέμβαση σε πλοίο που κατευθυνόταν προς τα νησιά Αίγινα και Αγκίστρι, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας δράσης ενάντια στη γενοκτονία που υφίσταται η Παλαιστίνη.
Η δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Αυγούστου, νωρίς το μεσημέρι, τη στιγμή που το πλοίο κατέφθανε στο λιμάνι της Αίγινας. Στόχος των οργανωτών ήταν να ευαισθητοποιήσουν τους επιβάτες και να τους ενημερώσουν για τη μεγάλη εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στο νησί.
Οι συμμετέχοντες ανύψωσαν ένα μεγάλο πανό, στολισμένο με τα χρώματα της παλαιστινιακής σημαίας. Το σύνθημα που αναγράφονταν, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, τόνιζε:
«Με την Παλαιστίνη, από τον ποταμό μέχρι τη θάλασσα, ως τη λευτεριά. Η Παλαιστίνη θα ελευθερωθεί».
Ταυτόχρονα, οι παρευρισκόμενοι εξέφραζαν τη στήριξή τους με φωνές και χειροκροτήματα, φωνάζοντας δυνατά το σύνθημα: «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 2000 ευρώ: Κλείνουν από ώρα σε ώρα οι θέσεις - Προλάβετε ΕΔΩ με το ΕΚΕΚ ΑΤΗΕΝΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ