Παλαιό Φάληρο
Προφυλακίστηκε η 32χρονη για τη δολοφονία της κόρης της στο Παλαιό Φάληρο – Τι είπε στην απολογία της

Μετά την απολογία της, η 32χρονη γυναίκα που κατηγορείται για τη δολοφονία της τρίχρονης κόρης της στο Παλαιό Φάληρο οδηγείται στη φυλακή.

Αρνείται όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι το παιδί είχε ήδη χάσει τη ζωή του από ατύχημα στο σπίτι, όταν το έβαλε στη θάλασσα, όμως οι ισχυρισμοί της δεν πείθουν τις Αρχές.

Η γυναίκα παρέμεινε περίπου πέντε ώρες στο ανακριτικό γραφείο, απαντώντας σε πλήθος ερωτήσεων για το περιστατικό.

Οι συνήγοροί της αμφισβητούν την ιατροδικαστική έκθεση που αποδίδει τον θάνατο σε πνιγμό και περιμένουν τα αποτελέσματα περαιτέρω εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν οι κακώσεις ήταν προθανάτιες ή μεταθανάτιες.

Τι είπε στην απολογία της

Σύμφωνα και πάλι με την ΕΡΤ, η 32χρονη κατά την απολογία της αναέφερε: «Με την Τζένα μπήκαμε στη ντουζιέρα για να κάνει μπάνιο. Μου ζήτησε νερό και όταν πήγα στην κουζίνα για να της φέρω, άκουσα έναν γδούπο σαν να είχε πέσει. Γύρισα γρήγορα πίσω και την είδα πεσμένη στο πάτωμα και με σπασμούς. Την πήρα αγκαλιά και προσπάθησα να τη συνεφέρω και επανήλθε λίγα λεπτά αργότερα».

Η ίδια μάλιστα ισχυρίστηκε πως οι αποφάσεις της, ήταν αποτέλεσμα πανικού, καθώς νόμιζε όπως είπε ότι ήταν νεκρό, παρότι όταν είχε προσαχθεί από τους αστυνομικούς, φέρεται να τους είχε πει πως είχε καταλάβει πως το παιδί ήταν ζεστό και χτυπούσε η καρδιά του.

«Ξαναμπήκαμε στο μπάνιο και χτύπησε για δεύτερη φορά. Έχασε τις αισθήσεις της και όσο και αν προσπάθησα δεν επανερχόταν. Θεώρησα ότι η Τζένα ήταν νεκρή. Πανικοβλήθηκα, φοβήθηκα. Εκείνη την ώρα αυτό που σκέφτηκα ήταν να πάω στη θάλασσα. Ήταν λάθος μου και το έχω μετανιώσει, αλλά ήταν ήδη νεκρό», τόνισε.

Στην απολογία της φέρεται να περιέγραψε και τις σκηνές που ακολούθησαν από την στιγμή που έφτασε στο περίπτερο και μετά, που έχουν καταγραφεί οι κινήσεις της από κάμερα ασφαλείας.

«Έφθασα στο Φάληρο με τραμ. Ψώνισα στο περίπτερο και μετά πήγαμε στην παραλία. Έπαιξαν τα παιδιά στην παιδική χαρά και στην συνέχεια επιστρέφοντας και πάλι στην παραλία, μπήκα στη θάλασσα και άφησα την Τζένα. Δεν άντεξα να γυρίσω πίσω να κοιτάξω το παιδί», είπε.

Την ίδια ώρα οι Αρχές βρίσκονται σε αναμονή των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών αναλύσεων στα κατασχεμένα ρούχα και αντικείμενα της 32χρονης που βρέθηκαν από την Ασφάλεια πεταμένα σε θάμνους, σε κοντινή απόσταση από την οικία της κατηγορούμενης, αλλά και τα αποτελέσματα από την ανάλυση του κινητού της τηλεφώνου.

Η ίδια η κατηγορούμενη πλέον έχει αλλάξει γραμμή και δηλώνει αθώα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
Πάνω από 1.000 Έλληνες ακαδημαϊκοί στη λίστα των κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίως για το 2024
Διεθνής αναγνώριση για τα ελληνικά πανεπιστήμια – Σημαντικές διακρίσεις από τη λίστα του Stanford
Πάνω από 1.000 Έλληνες ακαδημαϊκοί στη λίστα των κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίως για το 2024
diaita
Απώλεια βάρους μετά τα 40: Ιδανικό timing γευμάτων, διατροφή και συμβουλές Ευεξίας
Ανακαλύψτε πώς το σωστό timing γευμάτων μετά τα 40 μπορεί να βελτιώσει τον μεταβολισμό, να μειώσει τη μοναξιά, να ελέγξει την όρεξη και να...
Απώλεια βάρους μετά τα 40: Ιδανικό timing γευμάτων, διατροφή και συμβουλές Ευεξίας