Υλικά:
2 ώριμες μπανάνες, κομμένες σε ροδέλες και κατεψυγμένες
1 κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο ή ταχίνι (ανάλογα αν προτιμάτε πιο κλασική ή ανατολίτικη γεύση)
1 κουταλάκι του γλυκού άγλυκο κακάο ή vegan πραλίνα (για πιο σοκολατένια διάθεση)
Εκτέλεση:
Βάλτε τις παγωμένες μπανάνες στο μπλέντερ και πολτοποιήστε.
Προσθέστε το φυστικοβούτυρο και το κακάο ή τη πραλίνα και συνεχίστε το χτύπημα μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές και κρεμώδες, όπως ακριβώς ένα παγωτό.
Απολαύστε το αμέσως για πιο απαλή υφή ή τοποθετήστε το για 15-20 λεπτά στην κατάψυξη για πιο σφιχτή υφή.
Έξτρα ιδέες για περισσότερη νοστιμιά
Προσθέστε λίγη βανίλια ή κανέλα για πιο έντονη μπανόφι γεύση.
Πασπαλίστε με τριμμένη vegan σοκολάτα, καρύδα, γκρανόλα ή καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς για επιπλέον υφή και τραγανότητα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Φέτα: Η έξυπνη τεχνική που τη διατηρεί φρέσκια και νόστιμη για έναν μήνα
1750 νέοι εκπαιδευτικοί ξεκινούν έως 30/7 Ειδική Αγωγή, Σχολ. Ψυχολογία, Παιδαγωγική και Ηγεσία
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ